Boeings 737 MAX blijven langer aan de grond


Alle vliegtuigen van het type Boeing 737 MAX blijven voorlopig aan de grond. Dat heeft de Amerikaanse toezichthouder FAA in samenspraak met Boeing besloten. Pas als de inspectie volledig tevreden is met de oplossingen die Boeing aandraagt voor de technische problemen, zal er toestemming gegeven worden om weer met passagiers te vliegen, aldus het AD.

Vertrouwen
De verwachting van de media is dat de ontwikkelingen bij Boeing het vertrouwen in het vliegtuigmerk geschaad hebben. Uit onze Opiniemeters poll blijkt deze verwachting te kloppen. 42 procent van Nederland geeft aan dat het vertrouwen in Boeing vlietuigen gedaald is. Volgens 29 procent is er niet veranderd en is het vertrouwen gelijk gebleven. Slechts bij twee procent van Nederland is het vertrouwen daadwerkelijk gestegen,  

Over dit onderzoek
Aan deze Opiniemeters poll deden 5.741 deelnemers mee.

Na de vragenlijsten van Opiniemeters, waarbij respondenten geld verdienen en mogelijk prijzen winnen met het invullen van vragenlijsten, wordt ze gevraagd om hun mening te geven over een actueel onderwerp

Over de auteur

Opiniemeters is bedacht en gestart door Mark. Tijdens zijn studie voerde hij zijn eerste onderzoekjes uit. Inmiddels is dit avontuur uitgegroeid tot één van de grotere onderzoekspanels van Nederland. Panelleden geven hun mening over allerlei onderwerpen. Jaarlijks voert hij met een klein hecht (vrienden) team honderden onderzoeken uit. Aandacht voor onze leden staat hierbij altijd centraal. Daar doen we het allemaal voor!


Opiniemeters maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.