Boerenblokkades: snelwegen A2 en A67 weer vrij, boeren bij provinciehuis


Diverse snelwegen zijn maandagmiddag geblokkeerd door protesterende boeren. Inmiddels komen de A2 en A67 langzaam vrij, al leidt het tractorverkeer nog altijd tot vertraging op Nederlandse snelwegen. Volg alles rondom de boerenprotesten in Brabant in deze liveblog

Resultaten onderzoek
We hebben het de mensen via een poll op Opiniemeters gevraagd. Hieruit is gebleken dat 53 procent het eens is met de stelling: '' De protesten moeten doorgaan.”. 35 procent is niet eens met de stelling en 12 procent heeft er geen mening over. 

Aan deze Opiniemeters poll deden 3.768 deelnemers mee.

Bron:Omroep brabant

 

Over de auteur

Opiniemeters is bedacht en gestart door Mark. Tijdens zijn studie voerde hij zijn eerste onderzoekjes uit. Inmiddels is dit avontuur uitgegroeid tot één van de grotere onderzoekspanels van Nederland. Panelleden geven hun mening over allerlei onderwerpen. Jaarlijks voert hij met een klein hecht (vrienden) team honderden onderzoeken uit. Aandacht voor onze leden staat hierbij altijd centraal. Daar doen we het allemaal voor!


Opiniemeters maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.