Dit zijn de kandidaten van gloednieuwe Wie is de Mol?


AVROTROS heeft vanmiddag de namen van de kandidaten van Wie is de Mol? bekendgemaakt. Eerder vandaag kwamen molloten de deelnemers van het nieuwe seizoen  op het spoor. In Colombia werd door een oplettende twitteraar een foto van een muurschildering gemaakt waarop de bekende Nederlanders staan afgebeeld, aldus het AD.

Kandidaten
De omroep laat weten dat presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mullingen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber en visagiste Nikkie de Jager vertrekken samen met presentator Rik van de Westelaken naar Meddelín, Colombia. Zij storten zich in het grote Wie is de Mol? avontuur.

Hoewel sommige namen vanochtend al werden genoemd, blijkt nu dat een aantal daarvan niet helemaal juist was. Zo werd Nielson bijvoorbeeld voor Lil'Kleine aangezien.

Rik van de Westelaken
Wie is de Mol?, met Rik van de Westelaken als opvolger van Art Rooijakkers, is vanaf 5 januari te zien. Rik liet eerder los ‘niet bezig’ te zijn met het Mollen-CV van zijn voorganger. ,,Alles wat je voor de eerste keer doet, is natuurlijk spannend. Maar ik kan niet anders dan mezelf zijn en ik hoop dat kijkers het ook leuk vinden met mij.’’

Over dit onderzoek
Na de vragenlijsten van Opiniemeters, waarbij respondenten geld verdienen en mogelijk prijzen winnen met het invullen van vragenlijsten, wordt ze gevraagd om hun mening te geven over een actueel onderwerp.

Over de auteur

Opiniemeters is bedacht en gestart door Mark. Tijdens zijn studie voerde hij zijn eerste onderzoekjes uit. Inmiddels is dit avontuur uitgegroeid tot één van de grotere onderzoekspanels van Nederland. Panelleden geven hun mening over allerlei onderwerpen. Jaarlijks voert hij met een klein hecht (vrienden) team honderden onderzoeken uit. Aandacht voor onze leden staat hierbij altijd centraal. Daar doen we het allemaal voor!


Opiniemeters maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.