Even een paar koelere dagen, maar vanaf dinsdag tikken we opnieuw tropische temperaturen aan


De ergste warmte is sinds zaterdagavond voorbij. Hoewel er eerder in de week nog forse onweer was voorspeld, lijkt de overgang naar koeler weer toch ‘vrij geleidelijk’ te gaan. Maar de afkoeling is van korte duur: halverwege de week loopt het kwik alweer snel op. Veel Nederlanders genoten zaterdag van het mooie weer op het strand of één van de vele festivals in het land. Met een maximumtemperatuur van 30 tot 35 graden was het op veel plaatsen tropisch warm. Een opluchting voor de vele Nederlanders die nog genieten van de optredens op de vele festivals in het land. Weerman Wilfred Janssen van Weerplaza zegt daarover: ,,Op wat buien en onweer na verloopt de overgang naar een koelere periode relatief rustig.’’  Janssen: ,,Nederland lag vandaag precies op de grens van het warme weer zoals in Zuid-Europa en de koelere lucht die vanuit de oceaan over het noorden van het land werd geblazen. Dat zorgde voor de grote temperatuurverschillen in het land.’’

Resultaten onderzoek
We hebben het de mensen via een poll op Opiniemeters gevraagd. Hieruit is gebleken dat 82 procent het eens is met de stelling: 'Ik ben wel weer toe aan het lekkere weer!”. 11 procent is niet eens met de stelling en 7 procent heeft er geen mening over. 

Aan deze Opiniemeters poll deden 640 deelnemers mee.

Bron: Gelderlander.nl

Over de auteur

Opiniemeters is bedacht en gestart door Mark. Tijdens zijn studie voerde hij zijn eerste onderzoekjes uit. Inmiddels is dit avontuur uitgegroeid tot één van de grotere onderzoekspanels van Nederland. Panelleden geven hun mening over allerlei onderwerpen. Jaarlijks voert hij met een klein hecht (vrienden) team honderden onderzoeken uit. Aandacht voor onze leden staat hierbij altijd centraal. Daar doen we het allemaal voor!


Opiniemeters maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.