Glennis Grace door naar de halve finale


Het is powerhousezangeres Glennis Grace gelukt zich te plaatsen voor de halve finale van de populaire talentenjacht America's Got Talent. De Amsterdamse Glennis kreeg vannacht om 2.00 uur (Nederlandse tijd) na een paar zenuwslopende minuten het verlossende woord te horen dat ze bij de laatste 25 acts hoort, aldus het AD.

18 miljoen kijkers
Ruim 18 miljoen Amerikanen zagen hoe de 40-jarige Glennis een zucht van verlichting slaakte toen ze hoorde dat haar Amerikaanse avontuur voorlopig niet ophoudt. Nadat de vakjury - bestaande uit Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum en Howie Mandel - zich de afgelopen maanden lyrisch over de zangeres uitliet, was het vannacht aan het Amerikaanse publiek thuis.

Halve finale
De liveshows van de halve finale van America's Got Talent in hartje Hollywood vinden van 4 tot 12 september plaats. Glennis neemt het onder meer op tegen de 13-jarige Courtney Hadwin, die met haar Janis Joplin-achtige stem door verschillende Amerikaanse nieuwssites wordt getipt als mogelijke winnaar.

Denk jij dat ze de halve finale door komt?

Wat denkt Nederland?
Ja, de helft van de Nederlanders (50 procent) denkt dat Glennis Grace doorgaat naar de halve finale. Er is echter een kleine groep Nederlanders van 13 procent die zegt dat Glennis de halve finale niet gaat halen.
Al met al wensen we Glennis Grace veel succes met de talentenjacht.

Over dit onderzoek
Aan deze Opiniemeters poll deden 11.972 deelnemers mee

Na de vragenlijsten van Opiniemeters, waarbij respondenten geld verdienen en mogelijk prijzen winnen met het invullen van vragenlijsten, wordt ze gevraagd om hun mening te geven over een actueel onderwerp.

Over de auteur

Opiniemeters is bedacht en gestart door Mark. Tijdens zijn studie voerde hij zijn eerste onderzoekjes uit. Inmiddels is dit avontuur uitgegroeid tot één van de grotere onderzoekspanels van Nederland. Panelleden geven hun mening over allerlei onderwerpen. Jaarlijks voert hij met een klein hecht (vrienden) team honderden onderzoeken uit. Aandacht voor onze leden staat hierbij altijd centraal. Daar doen we het allemaal voor!


Opiniemeters maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.