Black Friday


Volgende week is het Black Friday!

Ben jij al aan het kijken naar Black Friday Deals?

55% van de deelnemers aan deze Opiniemeters poll geeft aan niet naar naar Black Friday Deals te kijken en is dit ook niet van plan. Dit percentage is het hoogst onder de 65-plussers (67%). 23% van de deelnemers geeft aan wel te hebben gekeken naar aanbiedingen omtrent Black Friday. Dit percentage is het hoogst onder de 18-34 jarigen (53%). 12% geeft aan nog niet te hebben gekeken, maar is dit wel van plan. 

*Aan deze Opiniemeters poll hebben 12.335 mensen meegedaan.

Over de auteur

Opiniemeters is bedacht en gestart door Mark. Tijdens zijn studie voerde hij zijn eerste onderzoekjes uit. Inmiddels is dit avontuur uitgegroeid tot één van de grotere onderzoekspanels van Nederland. Panelleden geven hun mening over allerlei onderwerpen. Jaarlijks voert hij met een klein hecht (vrienden) team honderden onderzoeken uit. Aandacht voor onze leden staat hierbij altijd centraal. Daar doen we het allemaal voor!


Opiniemeters maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.