Hét consumentenplatform van Nederland

 

Wij zijn Opiniemeters. Hét consumentenplatform van Nederland. Via ons consumentenpanel hebben wij een groot bereik onder de Nederlandse bevolking. Benieuwd naar de mening van mensen die graag naar muziek luisteren? Of wil je weten wat jouw doelgroep vindt van jouw producten of merken? Neem contact op met onze panel specialist. Elke vraag is uniek. We kijken samen naar jouw vraag en we bepalen een aanpak die daar het best bij aansluit.

Panel en community research

Het is voor organisaties belangrijk om te weten hoe zij huidige klanten en fans aan zich kunnen binden. Maar het is minstens zo belangrijk om aandacht te besteden aan de doelgroep die je nog niet bereikt. Met een eigen panel en de juiste expertise stelt Opiniemeters jou in staat om de dialoog aan te gaan met zowel jouw klanten en fans, als jouw doelgroep als geheel.

Onderzoek onder jouw eigen klanten

Weten wie jouw klanten, bezoekers en fans zijn en waar zij zich bevinden is nodig voor het aanbieden van de juiste merken en oplossingen. Opiniemeters helpt jou voorzien in de kennis en middelen om te achterhalen wie jouw klanten zijn, wat hen beweegt en waar je hen kunt vinden. Via onze geavanceerde en beveiligde systemen en servers kunnen wij snel en op professionele wijze een vragenlijst versturen onder jouw eigen achterban.

Samenwerken met Opiniemeters en onze leden?

Dat kan! Wil je graag méér informatie, of wil je iets voorleggen aan onze leden, neem dan contact op met onze panel specialist via rfq@panelinzicht.nl. Wij staan jou graag te woord. Of kijk op panelinzicht.nl voor informatie over onze werkwijze en onze panels.


Opiniemeters maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.