Heb jij je weleens gediscrimineerd gevoeld?


We gaan niet met iedereen hetzelfde om. Bijvoorbeeld bij het vinden van een stageplek, een baan of een woonhuis. Niet alleen bij de individu, maar ook overheidsinstellingen, denk aan de Toeslagenaffaire gebeurt dit. Dat op basis van afkomst, etniciteit of seksuele geaardheid anders met de een als met de ander om wordt gegaan. Heb jij je weleens gediscrimineerd gevoeld? 

Over de auteur

Opiniemeters is bedacht en gestart door Mark. Tijdens zijn studie voerde hij zijn eerste onderzoekjes uit. Inmiddels is dit avontuur uitgegroeid tot één van de grotere onderzoekspanels van Nederland. Panelleden geven hun mening over allerlei onderwerpen. Jaarlijks voert hij met een klein hecht (vrienden) team honderden onderzoeken uit. Aandacht voor onze leden staat hierbij altijd centraal. Daar doen we het allemaal voor!


Opiniemeters maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.