Opiniemeters review: Opiniemeters Powerbank


Bij Opiniemeters worden er naast het invullen van online onderzoeken, ook producten getest. Deze keer is de Opiniemeters Powerbank getest door een aantal Opiniemeters leden. Het product is onder andere getest op verpakking, producteigenschappen en gebruik.

Verpakking
Aan de verpakking is nog niet duidelijk te zien wat er in zit. Maar bij het openen van de verpakking is te zien dat de powerbank stevig is verpakt met schuimfolie, waardoor het product goed beschermd wordt.

Producteigenschappen
De powerbank ziet er goed uit en heeft een mooi en strak design. Het voordeel is dat de powerbank erg compact is. Daarnaast is het leuk dat het logo van Opiniemeters erop staat. Aan de zijkant zit een handig lampje die aangaat wanneer de powerbank aan het opladen is.

Verder heeft deze powerbank twee USB aansluitingen. Hiermee kan je gemakkelijk en snel je smartphone en tablet tegelijk opladen. Alleen is het product lastiger om te koppelen aan een iPhone, aangezien he tsekkertje er niet goed bij past.

Gebruik
Het gebruik van de powerbank is erg simpel, je hebt er eigenlijk geen handleiding voor nodig. Met 8000maH houdt de batterij het lang vol, waarmee een mobiel minimaal 2 keer opgeladen kan worden. Verder gaat het opladen van de powerbank erg snel.

Daarentegen duurt het opladen van een smartphone of tablet via de powerbank lang. Verder is er alleen een kabel meegeleverd om de powerbank op te laden. Om je smartphone of tablet op te laden, moet je hier de kabel van gebruiken.  

Eindoordeel
Deze powerbank is ideaal wanneer je bijvoorbeeld onverwachts de deur uit moet en je je telefoon vergeten bent op te laden, of wanneer je geen mogelijkheid hebt om je apparaten op de reguliere manier op te laden.

Pluspunten

  • Powerbank is stevig verpakt
  • Mooi design
  • 2 usb ingangen, dus meerdere apparaten tegelijk opladen
  • Makkelijk in gebruik
  • Met 8000maH houdt de batterij het lang vol, mobiel kan minimaal 2 keer opgeladen worden
  • Powerbank zelf is snel opgeladen

Minpunten

  • Verpakking laat niet zien wat er in zit
  • Geen oplader voor je telefoon/tablet bijgeleverd
  • Opladen via de powerbank duurt lang
  • Lastig te koppelen met een iPhone

Gemiddeld cijfer: 7

Totstandkoming review
Deze review is tot stand gekomen door een producttest, uitgevoerd door de volgende Opiniemeters leden:
T. Barneveld
S. Herf
B. Vermaas
K. Darsen
D. Krop

Over de auteur

Opiniemeters is bedacht en gestart door Mark. Tijdens zijn studie voerde hij zijn eerste onderzoekjes uit. Inmiddels is dit avontuur uitgegroeid tot één van de grotere onderzoekspanels van Nederland. Panelleden geven hun mening over allerlei onderwerpen. Jaarlijks voert hij met een klein hecht (vrienden) team honderden onderzoeken uit. Aandacht voor onze leden staat hierbij altijd centraal. Daar doen we het allemaal voor!


Opiniemeters maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.