Zie ginds komt de stoomboot...


Aanstaande zaterdag is Sinterklaas weer in het land en wij zijn benieuwd; ga jij naar de intocht dit weekend? 

78% van de deelnemers aan deze Opiniemeters geeft aan niet naar de intocht te gaan van Sinterklaas. Dit percentage is het hoogst onder de 65-plussers (85%). 
17% gaat wel naar de intocht, dit percentage is het hoogst onder de 18-49 jarigen (28%). 5% van de deelnemers weet nog niet of zij gaan. Alvast veel plezier voor degenen die wel gaan!

*Aan deze Opiniemeters poll hebben 7.589 mensen deelgenomen. 

Over de auteur

Opiniemeters is bedacht en gestart door Mark. Tijdens zijn studie voerde hij zijn eerste onderzoekjes uit. Inmiddels is dit avontuur uitgegroeid tot één van de grotere onderzoekspanels van Nederland. Panelleden geven hun mening over allerlei onderwerpen. Jaarlijks voert hij met een klein hecht (vrienden) team honderden onderzoeken uit. Aandacht voor onze leden staat hierbij altijd centraal. Daar doen we het allemaal voor!


Opiniemeters maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.