Aangesloten communities bij Opiniemeters

Steeds meer panels maken onderdeel uit van Opiniemeters. Deze online panels worden door ons beheerd. Vaak ontvangen onze leden een kleine vergoeding voor deelname aan deze panels. Ook maakt men regelmatig kans op een leuke prijs die ter beschikking wordt gesteld. De volgende panels zijn door Opiniemeters opgezet:

 

Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

AVL Community – We zijn erg dankbaar dat we het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis kunnen ondersteunen in hun strijd tegen kanker. Ook al ondersteunen we ‘’slechts’’ bij het uitvoeren van onderzoeken, we doen het erg graag en hopen nog jaren van dienst te kunnen zijn! Uiteraard is deze Community een gesloten community.

 

Connect

Connect – In samenwerking met onze gewaardeerde partners voeren we diverse onderzoeken uit onder de naam ‘Connect’. Onze leden ontvangen dagelijks uitnodigingen om deel te nemen aan onderzoeken over diverse onderwerpen.

 

Radio Community – In de afgelopen jaren heeft Opiniemeters een radio community opgebouwd. Deze community wordt ingezet om muziek, evenementen, DJ’s, radioprogramma’s en nog veel meer te beoordelen. Wekelijks starten er onderzoeken waar je aan kan deelnemen. 

“Ik ben regelmatig op zoek naar informatie omtrent het luistergedrag van onze doelgroep. Ik zoek daarbij een partij die mij werk uit handen neemt en snel kan schakelen. Opiniemeters is een partij met een kritische blik op het onderzoeksproces en met verstand van marketing en veldwerk. Mede vanwege de manier waarop Opiniemeters met mij meedenkt, werk ik vaak met hen samen.”  
Dhr. O. Thijssen - Marktanalist Radio 538

 

Dedicon Leespanel

Dedicon Leespanel – In samenwerking met Dedicon hebben we een heel bijzonder internetpanel opgezet. Het is namelijk een panel dat speciaal ingericht is voor slechtzienden. Dit is absoluut een uitdagend traject geweest met veel technische obstakels, maar het eindresultaat mag er zeker zijn!

‘’Voor onze stichting Dedicon waren we op zoek naar een platform om snel en eenvoudig te communiceren met onze doelgroep. Om dit snel en efficiënt te doen hebben we het Dedicon leespanel opgericht. We zijn erg te spreken over de snelle en goede service die Opiniemeters ons biedt.’’
Dr. A. van Buuren – Projectleider Dedicon panel 

 

Muziekpanel

Muziekpanel is een community van Opiniemeters. In samenwerking met veel radiostations hebben onze leden rechtstreeks invloed op de muziek die te horen is op de radio. We zijn enorm trots erop dat we onze leden heel een stem kunnen geven op iets wat we de hele dag om ons heen horen. Veel concreter kan de invloed als lid van Opiniemeters niet zijn!

 


Opiniemeters maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.